forrás: Facebook

Újra jótékony célért úsznak a Kis-Pingvinek

Újra jótékony célért úsznak a Kis-Pingvinek

Tavaly a Balatont úszta át hosszában a csapat, idén, egy újabb jótékony cél érdekében száll vízre a Pingvin közösség. Sok család került nehéz anyagi helyzetbe, a vírus helyzet okozta válság miatt.

“Sokan nem engedhetik meg maguknak, hogy a gyermeküket nyári táborba küldjék, ahogy a szeptemberi úszó/ vízilabda edzések látogatásának feltételeit (bérlet, úszó felszerelés) is nehéz lesz sokaknak előteremteni.

Július 14-én, 25 Kis-Pingvin -úszók és vízilabdázók- vágnak neki a Lupa tónak, hogy több mint 20 órán keresztül ússzanak, összesen 250 kilométert.

Cél az, hogy az úszásukkal felhívják a figyelmet arra, hogy a mozgás öröm, és hogy az utánpótlás is képes nagy teljesítményre.

A felkészülés és az úszás során a csapat szeretne 3.000.000 Ft-ot összegyűjteni, ez az összeg biztosítaná azt, hogy nehezebb helyzetben lévő gyermekeknek se kelljen felhagyniuk kedvenc sportjukkal.

A Kis-Pingvinek céljait bárki támogathatja, bármekkora segítség jól jön” – írták a közleményükben

Utalni a következő számlaszámra lehet: Kis-Pingvin Sportegyesület, bankszámlaszám: 11702012-21448643. Megjegyzésbe: “Hajrá250!”

Kapcsolódó cikkek