illusztráció

Várják a nehéz körülmények között élő, tehetséges diákok jelentkezését

Várják a nehéz körülmények között élő, tehetséges diákok jelentkezését

A vészhelyzetre való tekintettel meghosszabbított pályázati határidővel, május 30-ig várja nehéz családi, anyagi körülmények között élő tehetséges felső tagozatos és középiskolás diákok jelentkezését tehetség-támogatási rendszerébe a Messzehangzó Tehetségek Alapítvány.

“A Messzehangzó Tehetségek Alapítvány természettudományos és művészeti területen kiemelkedő tehetségű, nehéz körülmények között élő diákok jelentkezését várja Művész Leszek! Tudós Leszek! Tehetség-támogatási rendszerébe.

Az Alapítvány 2008 óta több, mint 100 zenei, képzőművészeti és természettudományos területen tehetséges, szociokulturálisan hátrányos helyzetű fiatalt részesített támogatásban. A program célja, hogy hozzájáruljon a tudományos és művészeti tevékenységet folytató, 12-18 éves, hazai és határontúli magyar  fiatalok tehetségének kibontakoztatásához.

A tábori, szakköri, egyéb művészeti vagy tudományos kör havi részvételi díjára, mentor vagy fejlesztő alkalmazására, versenyre vagy fellépésre való utazás költségének fedezésére fordítható összeg 2020/21 tanévi kedvezményezettjeiről az Alapítvány Kuratóriuma és Szakmai Tanácsadó Testülete hoz  döntést a tehetségterületen eddig elért eredmények és a szociális háttér együttes figyelembevételével” – írta közleményében a Messzehangzó Tehetségek Alapítvány

A tehetség-támogatási rendszerbe 2020. május 30-ig lehet jelentkezni a messzehangzo.hu oldalon keresztül.

Kapcsolódó cikkek