Molnár Zsolt

Molnár Zsolt: folytatjuk a balatoni csatát

Molnár Zsolt: folytatjuk a balatoni csatát

Erről beszélt az MSZP pártigazgatója vasárnap kora délutáni online sajtótájékoztatóján.

Molnár Zsolt a balatonvilágosi Club Aligától bejelentkezve kiemelte:

“nem hagyjuk, hogy újabb partszakaszt zárjanak le az emberek előtt, hogy újabb családok szoruljanak ki arról a településről, ahol évtizedek óta nyaralnak”.

Azt mondta, jelenleg is tart a településen a lakossági fórum – mint fogalmazott –

“a balatoni csata újabb állomása”.

Úgy értékelt, a magyar családok, a környezetvédelem, a jövő nemzedékeinek érdeke került szembe a befektetői érdekekkel, “azaz a mai hatalom érdekeivel”.  A szocialista országgyűlési képviselő elmondta: a terem zsúfolásig megtelt. Ott van sok helyi lakos, nyaralótulajdonosok és a Jobbik országgyűlési képviselője, az ellenzéki előválasztáson induló Potocskáné Kőrösi Anita, illetve szocialista aktivisták, továbbá számos ember, aki aggódik a Balaton-partért, a Club Aliga jövőjéért, a jövő nemzedékeinek sorsáért.

Nem jelent meg viszont a lakossági fórumon a polgármester, valamint vele együtt az a négy önkormányzati képviselő, akik – Molnár Zsolt szerint – “jól láthatóan már a befektetői oldalra sodródtak”, nincs ott továbbá a térség fideszes országgyűlési képviselője sem – sorolta.

“Ezt a csatát folytatjuk, nem hagyjuk annyiban”

– fogalmazott Molnár Zsolt, kiemelve: akár az Alkotmánybíróság, a Kúria, a Gazdasági Versenyhivatal előtt, akár népszavazáson, akár lakossági fórumon, akár a nyilvánosság teljes erejével, de folytatják a küzdelmet.

Az MSZP-s képviselő azt mondta, hogy számít mindenki segítségére, és azt kérte:

“támogassák a köztársaságpárti erőket, akik Karácsony Gergely vezetésével ezt a mai hatalmat le fogják váltani”.

Kapcsolódó cikkek