Így reagált Gyurcsány Ferenc kijelentéseire a Fidesz

Így reagált Gyurcsány Ferenc kijelentéseire a Fidesz

A nagyobbik kormánypártban úgy látják, hogy a háborút Soros és Gyurcsányék indították Magyarország ellen a bevándorlók betelepítéséért.

“Gyurcsány Ferenc, mint a Soros-lista hazai vezére pontosan tudja, hogy az uniós pénzek politikai feltételhez kötésével Brüsszel valójában azt akarja elérni, hogy Magyarország is engedje be a migránsokat. Soros kiadta a parancsot Brüsszelnek, hogy ne adjon uniós pénzt azoknak az országoknak, akik nem fogadnak be migránsokat, és Brüsszel most ezt a megrendelést teljesíti.

Ezt a háborút Soros és Gyurcsányék indították Magyarország ellen, amiért a magyar emberek és a nemzeti kormány nemet mondanak a bevándorlásra.

Sokféle eszközzel próbáltak eddig is nyomást gyakorolni, most éppen az uniós pénzek elvételével fenyegetnek. A leghatározottabban elutasítjuk ezt a zsarolást, és készek vagyunk Magyarországért minden vitát vállalni.  Nyilvánvaló, ha Gyurcsány Ferenc és a baloldal lenne hatalmon, akkor nem lenne erről semmilyen vita, hiszen ők lazán beengednék a bevándorlókat Magyarországra, és bevándorlóországot csinálnának hazánkból”  – olvasható a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség közleményében.

Kapcsolódó cikkek