Fidesz: Magyarország több pénzzel és emelt fővel zárhatja az EU-csúcsot

Fidesz: Magyarország több pénzzel és emelt fővel zárhatja az EU-csúcsot

A nagyobbik kormánypárt szerint az EU-csúcson született megállapodás a magyarok számára pénzügyi és erkölcsi siker. Magyarország több pénzzel és emelt fővel zárhatja az EU-csúcsot.

“A miniszterelnök ismét következetesen kiállt a nemzeti érdekekért és elérte, hogy hazánk a tervezettnél 3 milliárd euróval több pénzt kapjon. Magyarország ígéretet kapott arra is, hogy a bevándorláspártiak által kiprovokált és a hazug Sargentini-jelentésre alapozott igazságtalan 7-es cikkely szerinti eljárást le fogják zárni.

Nem mondunk le arról sem, hogy a magukat civilnek nevező, de valójában politikai tevékenységet végző szervezeteket el kell zárni az uniós pénzcsapoktól, mert az uniós pénzeket a migráció szervezésére és a tagállamok nemzeti szuverenitásának lebontására használják.

Európának és Magyarországnak most a koronavírus-járvány okozta gazdasági károk helyreállítására, a munkahelyek védelmére és új munkahelyek teremtésére kell fordítania minden erőforrását. A magyar baloldal ezúttal is gyalázatosan viselkedik. Gyurcsánynétől kezdve a szocialistákon át a Momentumig most is a nemzeti érdekek ellen dolgoznak és Magyarország ellen áskálódnak. Ők akkor lennének elégedettek, ha Magyarország kevesebb pénzt kapna és feladná a nemzeti érdekeit pénzügyekben, valamint gazdaság- és bevándorláspolitikában is” – olvasható a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség közleményében.

Kapcsolódó cikkek