Feljelentést tesz a Jobbik a kormánypártok telefonos kampánya miatt

Feljelentést tesz a Jobbik a kormánypártok telefonos kampánya miatt

Az ellenzéki pártban úgy látják, hogy "zaklató gyűlöletkampányban terjesztenek rémhíreket Orbánék".

Az ellenzéki párt hétfői közleményében azt írta:

“az Orbán-kormány újabb hazugságkampánnyal akarja elterelni a figyelmet arról, hogy lakosságarányosan hazánkban haltak meg a legtöbben koronavírusban az egész világon”.

A Jobbik úgy fogalmazott, “Orbán 25 000 ember életével nem tud elszámolni”, ezért ahhoz a cselhez folyamodik, hogy az ellenzéki pártokról és vezetőikről terjeszt majd rágalmakat.

“Zaklató telefonhívásai során azzal a képtelenséggel fogják majd a tisztességes embereket traktálni, hogy az ellenzékiek nem támogatják az oltásokat”

– közölték, majd hozzátették, hogy a Fidesznek nem telefonos kampányra kellene költenie az adófizetők pénzét, hanem azoknak az embereknek a megmentésére, akik most is ezerszámra lélegeztetőgépen vannak.

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfőn jelentette be, a Fidesz-KDNP telefonos tájékoztató kampányt indít annak érdekében, hogy a magyar emberek ne higgyenek a baloldal “elbizonytalanító oltásellenes akcióinak”.

A kormánypárti politikus kiemelte: a baloldal továbbra sem vonta vissza azt a parlamenti határozati javaslatot, amellyel ellehetetlenítenék a keleti vakcinák használatát.

Kapcsolódó cikkek