Az Elefánt zenekar koncertje a Fishing On Orfû fesztivál harmadik napján, 2019. június 21-én, fotó: Sóki Tamás/MTI

Fesztiválokról tudósítanak

Fesztiválokról tudósítanak

A Petőfi Rádió és az M2 Petőfi TV elviszi a hallgatókhoz és a nézőkhöz az idei nyár fesztiváljait. Ez hangzott el az M1 aktuális csatorna szerdai adásában.

Béli Ádám, a Petőfi Rádió és az M2 Petőfi TV csatornaigazgatója elmondta, hogy igyekeznek minden olyan eseményen megjelenni, amelyen a feltörekvő, új zenekarok fellépnek, a zenei kínálat és a kortárs popkultúra minél több elemét és újdonságait szeretnék eljuttatni az érdeklődökhöz. Hozzátette, hogy együttműködnek a Hangfoglaló Programmal, amely felhívja a figyelmüket a fiatal tehetségekre.

A közmédia stábja július 8. és 10. között a Bánkitó Fesztiválra, július 21. és 24. között a Campus Fesztiválra, július 23. és 31. között a Művészetek Völgyébe, július 29-én a Paloznaki Jazzpiknikre, augusztus 25. és 28. között a Szegedi Ifjúsági Napokra, augusztus 18. és 21., valamint  augusztus 25. és 28. között a Strand Fesztiválra települ ki.

Kitért arra is, hogy a Művészetek Völgyében a tévé és a rádió is jelen lesz, a céljuk, hogy a helyi történéseket az aznapi adásban mutassák be, valamint segítsék ráhangolódni a hallgatókat a hétvégi programokra.

“Az adásokban villáminterjúkkal jelentkeznek, kulisszatitkokat és élő pillanatokat is megmutatnak, emellett a helyszíneken dolgozó stábok játékokra is invitálják az érdeklődőket”

– fűzte hozzá.

Kapcsolódó cikkek