fotó: pixabay.com

Megnyílik a makkosszállási díszletfalu

Megnyílik a makkosszállási díszletfalu

2021. január 3-án mutatkozott be az RTL Klubon a Keresztanyu. A Makkosszálláson játszódó sorozat első évada százezreket szegezett naponta a televíziók elé. Bár már folynak a második évad munkálatai, Róza mama és népes családja csak ősszel tér vissza a képernyőre. Ám a rajongóknak addig sem kell nélkülözniük kedvenc sorozatukat: az RTL Magyarország, a Keresztanyut gyártó Scripted Productions Kft. és az IBUSZ Utazási Irodák Kft. jóvoltából a nyári forgatási szünetben megnyílnak a díszletfalu kapui, s az érdeklődők szervezett túra keretében ellátogathatnak Makkosszállásra.

“A Keresztanyu túra résztvevői bejárhatják a díszletfalu utcáit, tereit, meglátogathatják (belépéssel a belső terekbe) Tivadar munkahelyét, a rendőrséget, Bárány Jóska fogadóját, Zozo edzőtermét, az autószerelőműhelyt, a templomot és a tűzoltóságot, de bekukkanthatnak Róza mama, a Harangozó család és Babos házába is. Túravezetőként a sorozat olyan kedvelt karakterei várják a látogatókat, mint Karlo és Ajtony, akik bennfentesként minden adatot és információt megosztanak a díszletfaluról és a forgatás kulisszatitkairól.

A Makkosszállásra érkezők a sorozat két vezető színészével is találkozhatnak, akik karakterük jellegzetes öltözékében örömmel sztoriznak és fotózkodnak az érdeklődőkkel.

Csak néhány név – a teljesség igénye nélkül – akikre számíthatnak: Molnár Piroska (Róza mama), Gálvölgyi János (Sótonyi Frigyes), Lengyel Ferenc (Tivadar), Kékesi Gábor (Márk), Magyar Attila (Oleg), Sajgál Erika (Krisztina), Józan László (Igor), Mihályfi Balázs (Lajos), Dobos Evelin (Petra), Rátonyi Hajni (Elza), Dzsupin Ibolya (Sárika), Farkas Dénes (Bonifác). A Keresztanyu túrák az IBUSZ szervezésében 2021. július 2. és augusztus 29. között, minden pénteken, szombaton és vasárnap indulnak, a budapesti Groupama Aréna parkolójából. Az érdeklődők igény szerint válthatnak jegyet a 8:30 órakor vagy a 14:00 órakor induló autóbuszokra” – olvasható a közleményben.

Kapcsolódó cikkek