fotó: pixabay.com

Hamarosan bemutatják az Elk*rtuk című nagyjátékfilmet

Hamarosan bemutatják az Elk*rtuk című nagyjátékfilmet

Október 21-én nézhetik meg a nézők először a Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök őszödi beszédét feldolgozó Elk*rtuk című nagyjátékfilmet, amelynek elkészült plakátja. Erről tájékoztatták az alkotók szerdán a médiát.

A Megafilm gyártásában készülő az Elk*rtuk című politikai krimi főhőse történetét az 2006-os események, az idén 15 éves őszödi beszéd elhangzása után kirobbanó tüntetések, a rendőri erőszak és az Magyar Tevelvízió Szabadság téri székházának ostroma közé ágyazza. A fiatal, ambiciózus elemzőlány rájön, hogy a főnöke részt vett egy botrányos miniszterelnöki hangfelvétel kiszivárogtatásában, ezért úgy dönt, fényt derít az igazság részleteire, hogy azzal jobb pozíciót zsarolhasson ki magának.

Nyomozásba kezdenek a televíziónál gyakornokként dolgozó szerelmével, de a lány lebukik a főnöke előtt és a fiatalok egy nagyhatalmú kör célpontjává válnak.

Ezért miközben a beszéd kiszivárogtatásának hátterét kutatják, nem csak a karrierjük kerül veszélybe – olvasható a tájékoztatóban. A nagyjátékfilmet Keith English brit alkotó rendezte, a főszerepeket Bánovits Vivianne, Mózes András, Bokor Barna és Gubás Gabi alakítják, a további szerepekben Bede-Fazekas Szabolcs, Szőke Richárd, Trill Zsolt és Csőre Gábor lesz látható.

A film premierjét október 21-én tartják.

Az Elk*rtuk trailerének rendhagyó bemutatója és a témához kapcsolódó kerekasztal beszélgetés szeptember 16-án lesz a film hivatalos Facebook-oldalán.

Kapcsolódó cikkek