Új munkahelyeket teremt az új szálloda

Új munkahelyeket teremt az új szálloda

 
Hotel recepciós fogadja a vendégeket

Ismertette a hírt a Budapest Fourstar Szálloda Üzemeltető és Tanácsadó Kft. Budea Ildikó, a szálloda piaci bevezetésével megbízott vállalkozás vezető tanácsadója elmondta, hogy a Dóm tértől néhány méterre épülő üzleti szálloda kétmilliárd forintból valósul meg, 438,8 millió forintot uniós támogatás fedez. A garázzsal együtt ötszintes, nyolcezer négyzetméter beépített területű szállodában harmincöt normál, huszonhat erkélyes kétágyas és kettő akadálymentes szoba, hat luxus lakosztály várja majd a vendégeket.     

szobalány

A szálloda százfős modern, reprezentatív étteremmel, drinkbárral, százötven fős rendezvényteremmel, kis létszámú szekciótermekkel, ötvenhárom gépkocsi befogadására alkalmas mélygarázzsal és mini wellness központtal rendelkezik majd. A földszinten öt üzlethelyiséget, valamint egy kávézót és sörözőt alakítanak ki terasszal. A szállodába a városlátogató, művészeteket kedvelő, színházrajongó, tiszai túrára, vagy rendezvényre, üzleti útra érkező vendégeket várják jövő ősztől.

A belföldi turisták mellett a szomszédos országokból érkező elsősorban szerb, román, valamint szlovák, cseh, és lengyel turistákra számítanak. Az idegenforgalmi beruházás több mint negyven új munkahelyet teremt. Már elkezdődött a szakképzett munkavállalók toborzása. A szállodaépítés illeszkedik a szegedi belváros rehabilitációs projektjének második üteméhez. Így nem pusztán egy új hotellel gazdagodik a város, de a szálloda közvetlen környezetében található közterületek is megszépülnek majd.