A MOL-csoport támogatja a Fehérvár AV19 hokicsapatát

A MOL-csoport támogatja a Fehérvár AV19 hokicsapatát

Szerződést kötött a Fehérvár AV19-el a MOL-csoport, az osztrák bajnokságban szereplő magyar jégkorongcsapatnak arany fokozatú támogatója lett a legnagyobb hazai vállalat. 

“Az Alba Volán a magyar bajnokságban hosszú éveken keresztül volt szinte legyőzhetetlen, ám a csapat ennek ellenére nem ült a babérjain, hanem új kihívásokat keresve a régió legnehezebb bajnokságában, az osztrák ligában próbál újabb csúcsokat meghódítani. A MOL-csoport az üzleti életben képvisel hasonló értékeket, mi is arra törekszünk, hogy ne csak Magyarországon, hanem külföldön is felvegyük a versenyt a legjobbakkal, ezért döntöttünk úgy, hogy szponzorként beállunk a Fehérvár AV19 mögé” – mondta a támogatói megállapodásról Szollár Domokos, a MOL-csoport kommunikációs igazgatója.

Gál Péter Pál, a Fehérvár AV19 elnöke úgy fogalmazott: megtisztelő számukra, hogy mostantól a vállalat által támogatott, sportágukban kiemelkedő szintet képviselő magyar csapatok között lehetnek.

“Ez a támogatói szerződés kiemelt jelentőséggel bír egyesületünk életében. Büszkék vagyunk arra, hogy arany fokozatú támogatóként köszönthetjük szponzoraink között a magyar gazdasági élet zászlóshajóját, egyben bízunk abban, hogy ez a megállapodás egy hosszú távú, mindkét fél számára sikeres együttműködés kezdetét jelenti” – tette hozzá.

A MOL-csoport keddi közleménye emlékeztet, hogy a MOL-csapatnak már tagja a MOL-Pick Szeged kézilabdacsapata, a Videoton FC labdarúgócsapata, a Szolnoki Olaj KK kosárlabdacsapata és az idén Bajnokok Ligája-győztes Szolnoki Vízilabda SC is.