Nem unatkozhatnak a sportrajongók

Nem unatkozhatnak a sportrajongók

Ezen a hétvégén is izgalmas összecsapásokat kínál a nemzeti sportcsatorna. A hazai NB I és NB II-es bajnoki futball mellett női és férfi vízilabdameccset, illetve jégkorongmérkőzést is műsorára tűz az M4 Sport.

Futballmérkőzéssel kezdi hétvégi élő közvetítéseinek sorát az M4 Sport. Az OTP Bank Liga: Ferencvárosi TC – DVSC összecsapást szombaton 15.30-tól láthatják a nemzeti sportcsatornán.

Futball után a vízilabdáé a főszerep. 18.15-től a Férfi Vízilabda Európai Szuperkupa Szolnok – Ferencváros mérkőzést tűzi műsorára az M4 Sport, amelyet 19.35-től az OTP Bank Liga: Budapest Honvéd – Puskás Akadémia FC futballmérkőzés követ.

23 órától az UVSE – KIRISI Női Vízilabda Európai Szuperkupa mérkőzés látható Magyarország legnézettebb sportcsatornájának képernyőjén.

Vasárnap a Merkantil Bank Liga: WKW ETO FC Győr – MTK Budapest mérkőzést 15 órától élőben láthatják az M4 Sport nézői.

Futball után az Osztrák jégkorongligán a hangsúly. Az Erste Bank Eishockey Liga: Fehérvár AV19 – Graz 99ers mérkőzést 17.45-től követhetik nyomon a képernyők előtt ülők.

Az élő adás mellett további extra spottartalmak érhetőek el az m4sport.hu, illetve az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára is.