fotó: pixabay.com

Kezdődik a Tavaszi lóverseny és food truck show

Kezdődik a Tavaszi lóverseny és food truck show

A hétvégén - május 3-5. között - rendezik meg a Kincsem Parkban a Tavaszi lóverseny és food truck show-t, amely komplex programokkal várja a látogatókat.

Pécsi István, a Kincsem Nemzeti Kft. ügyvezető igazgatója az M1 aktuális csatornának elmondta: már a nyolcadik lóverseny és food truck show-t rendezik, mely idén az első fesztivál lesz.

Pénteken agár- és ügetőversenyekkel kezdenek, a szombat az ügetőké lesz, vasárnap pedig a legnagyobb galoppversenyeket futják.

Vad-Horváth Zoltán, a Street Food Egyesület elnöke kiemelte, hogy a rendezvényen idén már 60 autóval lehet majd találkozni, 120 jelentkezőből választották ki a 60 legjobbat. Sok új dologgal lehet majd találkozni, így lesz például osztrigát áruló nagyon régi Mercedes és görög gyrost áruló autó is.

“Abszolút családi rendezvény lesz”

– hangsúlyozta Pécsi István, így idén sem hiányozhat a körhinta. Rengeteg ingyenes gyerekprogram lesz, az állatsimogatótól kezdve a pónilovagláson át a kézműves programokig, a gyermekek számára ingyenes belépéssel. A kínálatot street art show is színesíti.

Kapcsolódó cikkek