Halász János

"Brüsszel a legmagasabb szinten áll ki a Soros-terv mellett"

"Brüsszel a legmagasabb szinten áll ki a Soros-terv mellett"

Halász János, fotó: halaszjanos.huBrüsszel nyíltan Európa migránsokkal való betelepítése mellett kampányol, a Soros-terv végrehajtása mellett a legmagasabb szintű uniós politikusok állnak ki. Ezt jelentette ki Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője reagálva az Európai Bizottság elnökének szavaira, aki szerint törvényes lehetőséget kell teremteni az Európai Unióba irányuló bevándorlásra.

Halász János csütörtökön sajtótájékoztatón bírálta Jean-Claude Juncker kijelentését. Hangsúlyozta, a bizottság elnökének mondatait, például azt, hogy Európának szüksége lesz bevándorlásra, Soros György javaslatai között olvashattuk. Soros György állt ki amellett, hogy évente legalább egymillió migránst kell Európába telepíteni, számukra legális útvonalakat kell kialakítani – emlékeztetett. 

Megjegyezte, az amerikai üzletember javaslatai nemcsak az uniós vezetők nyilatkozataiból, hanem döntéseikből, az Európai Parlament hivatalos állásfoglalásaiból is visszaköszönnek.

“Világos, hogy egy veszélyes folyamat indult el, a Soros-tervet át akarják verni a tagállamokon” – mutatott rá, hozzátéve: Magyarországot, amely ennek útjában áll, le akarják járatni, meg akarják büntetni. 

A politikus ezért mindenit a nemzeti konzultáció kitöltésére kért – amelyet, ahogy elmondta, péntekig még postára lehet adni -, “hogy minél nagyobb erővel meg tudjuk védeni Magyarországot”. A szóvivő kérdést kapott azzal kapcsolatban, hogy az Alkotmánybíróság több ponton megsemmisítette az Országos Bírósági Hivatal elnökének integritási utasítását. Halász János azt mondta: nincs az Országgyűlés előtt ezzel kapcsolatos törvénymódosítás.