Szombat este lesz A Dal 2021 második válogatója

Szombat este lesz A Dal 2021 második válogatója

A Duna Televízió nézői újabb tíz produkciót láthatnak a 19 óra 35 perckor kezdődő műsorban.

A második válogatóban Andelic Jonathan (dalának címe: Áldom), anevemandras/Kállay Saunders (Hazaérek majd), GERENDAS ft. Dárdai Blanka (Senkié), a LongStoryShort! (Talán holnap), a No Sugar (Falak), Noémo (Hableány), Pejtsik Panna (Fehér elefánt), a Phoenix RT feat Diószegi Kiki (Jelzőfény), Szabó Leslie (Legyen másnak is jó), valamint YOULI (A legjobb) lép színpadra. A dalokat Vincze Lilla zenész, dalszerző, a Napoleon Boulevard EMeRTon-díjas énekesnője, zenepedagógus, énektanár; Nagy Feró énekes, dalszövegíró, a Beatrice és az Ős-Bikini frontembere; Mező Misi, a Magna Cum Laude énekes-gitárosa; valamint a zsűriben idén először helyet foglaló Ferenczi György Artisjus- és kétszeres eMeRTon-díjas zenész, énekes, szájharmonika-művész véleményezi.

Idén is a nézők látják el az ötödik zsűritag szerepét sms-szavazáson keresztül, így ezúttal is aktív részesei lehetnek a dalválasztási folyamatnak. Az elődöntőbe öt dal jut tovább.

A múlt szombati első válogatót Szőke Nikoletta nyerte Új esély című dalával, mellette a zsűri még Galda Leventét (Eredő), a Tortugát (Törnek az ablakok) és Hajdu Eriket (Szürke madár) juttatta tovább, a nézők szavazataival pedig a Mudfield (Nincsen szerencsém) lett az ötödik, aki az elődöntőben folytathatja. A második válogató extra fellépője a Fatal Error együttes lesz Keresztes Ildikóval.

Az adás után, 21 óra 45 perctől exkluzív, színfalak mögötti információkkal várja a nézőket A Dal Kulissza az M2 Petőfi TV-n.

A műsorban az előadók és a zsűri is számos érdekességgel szolgál a produkciókról, izgalmas kulisszatitkokat osztanak meg a műsorvezetővel, Forró Bencével és Lolával. A Dal 2021 honlapján (adal.hu) mind a negyven dal meghallgatható, emellett a műsor Facebook- és Instagram-oldalán találhatók részletes információk, extra tartalmak, videók és cikkek.

Kapcsolódó cikkek