5 nőnapi ajándék ötlet

5 nőnapi ajándék ötlet

Minden év március 8-án ünnepeljük a nemzetközi nőnapot, amely alkalmával a nők iránti megbecsülést és tiszteletet apró ajándékokkal is kifejezésre juttatjuk. 1917 óta ünneplik világszinten e napot, Magyarországon először 1948-ban tartották meg- bár kétségtelen, hogy akkoriban eleinte még a női egyenjogúság, és a gyengébbik nem munkában való helytállása kapcsán.

Napjainkban az ünnephez közeledve az üzletekben virágok és ajándéktárgyak széles választékával találkozhatunk, ám sokszor cseppet sem könnyű az ideális darabot megtalálni. Míg a magánéletben általában tisztában vagyunk azzal, hogy milyen személyes meglepetésnek örülne legjobban kedvesünk vagy édesanyánk, addig más a helyzet céges ajándékozás kapcsán. 

A céges ajándék nőknek legalább olyan fontos, mint a partnernek történő meglepetés választás, ám ahonapajandeka.hu ajándékküldő szolgáltat szerint is az első esetben körültekintőbben célszerű választani, hiszen mégiscsak céges körülmények közötti ajándékozásról van szó. Vannak bizonyos alapvető szabályok, melyeket mindenképpen be kell tartani, de a hagyományos ajándékokkal biztosan nem lőhet mellé. Lássuk most az öt leggyakrabban választott céges ajándékot nőnap alkalmából!

1.      Az örök klasszikus, a virág

Sokan egyetértenek abban, hogy ha nőnap, akkor az örök klasszikus, a virág bizonyul a legjobb választásnak. Az a jó benne, hogy akár egyetlen szál is rendkívül mutatós lehet a megfelelő díszítéssel, így kifejezetten ajánlott azok számára, akik nagy létszámmal dolgozó céget vezetnek, és az anyagi keret igencsak behatárolt. Természetesen akár egészen különleges kompozíció mellett is dönthet, ezzel megköszönve a kolléganők fáradtságos munkáját.

2.      Csokoládé, csokoládé, csokoládé

Nincs olyan hölgy, aki ne rajongana a fenséges édes ízekért, és a luxusszínvonalat képviselő csokoládékülönlegességekért. Hogy bon-bon, kézműves csokoládé, vagy egyéb édesség mellett dönt, ez egyéni elképzelésének és pénztárcájának függvénye, de az biztos, hogy édességgel minden alkalommal mosolyt lehet csalni egy nő arcára.

3.      Ajándékcsomag

Túlzás nélkül állítható, hogy ez bizonyul a leginkább kedvelt megoldásnak Ahónap Ajándéka szerint is, ha nőnapi ajándék vásárlásról van szó. A díszcsomagba egyaránt kerülhet csokoládé, bon-bon, egy üveg minőségi, finom bor, mely utóbbit elláthatjuk céges logóval, vagy akár egy szép, nőiségről szóló idézettel, ezzel is emelve az ajándék színvonalát.

4.      Kézműves finomságok

Szintén ajándékcsomagba ajánlottak a kézműves finomságok, melyek közé akár hungarikumokat is bátran választhatunk. A hölgyek körében a lekvárok különösen kedveltek, de mézeskalács mellett is letehetjük a voksot.

5.      Teakülönlegességek

Az év bármely időszakában szívesen fogyasztjuk a teákat, hiszen felfrissítenek, energetizálnak, és nem utolsó sorban rendkívül finomak. Gyümölcsös, klasszikus, vagy különleges teakeverék mellett egyaránt dönthetünk, a lényeg, hogy adjuk meg a módját az ajándékozásnak, és minőségi, lehetőleg ne filteres változatot válasszunk.

Hamarosan itt a nőnap, érdemes tehát mihamarabb kiválasztani azokat az ajándékokat, amelyekkel kolleganőit, hölgy alkalmazottait meglepheti majd. Ha céges kereteken belüli meglepetésről van szó, akkor a klasszikus ajándékok biztosan jó választásnak bizonyulnak. Ügyeljen a csomagolásra is, hiszen ezzel a meglepetés eszmei értékét növelheti! 

Kapcsolódó cikkek