Ők 2010 legjobb borsodi sportolói

Ők 2010 legjobb borsodi sportolói

Sebestyén JúliaSebestyén Júlia műkorcsolyázó, Molnár Péter kajakos, az ózdi férfi tekecsapat és Lehmann Tibor triatlonedző bizonyult a legjobbnak a sportújságírással foglalkozó zsűritagok szavazatai alapján.

Sebestyén Júlia

Az Észak-Magyarország című napilap nyolcadszor választotta meg Borsod-Abaúj-Zemplén megye legjobb sportolóit. A nőknél Sebestyén Júlia, a Tiszaújvárosi SC 2004-ben Európa-bajnok, éppen tavaly visszavonult műkorcsolyázója azzal érdemelte ki az elismerést, hogy Vancouverben, pályafutása negyedik téli olimpiáján vett részt, és a játékokon a 17. helyen végzett.

Molnár Péter

A férfiaknál első Molnár Péter, a Tiszaújvárosi SC kajakosa a trasonai Európa-bajnokságon, 200 méteren nyolcadik, a poznani világbajnokság ugyanezen számában pedig tizedik lett, valamint tagja volt  a 4×200 méteres váltóban vb-negyedik alakulatnak.

Ózdi teke

A csapatok között győztes Ózdi VFTC férfi tekeegyüttese a bajnokságban harmadik, a Splitben rendezett NBC Kupán pedig 15. lett.

Lehmann Tibor

Az év edzőjévé választott Lehmann Tibor irányításával tavaly 13 egyéni és 14 csapat országos bajnoki címet szereztek a tiszaújvárosi TVK-Mali Triatlon Klub sportolói.A 2010-es esztendő megyei legjobbjait pénteken délután a miskolci City Hotel konferenciatermében díjazták.

Kapcsolódó cikkek