Strandkézilabdázzon télen!

Strandkézilabdázók a strandsportokat befogadó első fedett sportközpont, a Sunrise Beachben a megnyitó napján a főváros XIII. kerületében 2014. december 12-én, fotó: Marjai János/MTI

Megnyílt az a Magyarországon egyedi sportkomplexum, amely fedett környezetben biztosít felkészülést a strandon űzhető sportágak profi versenyzőinek és az amatőröknek is.

A XIII. kerületi, Süllő utcai helyszínen pénteken átadták a két strandröplabda-, illetve strandlabdarúgó-pályát. A szervezők elmondták, körülbelül hatvan százalékban a profik használják majd a létesítményt, ugyanakkor várják az amatőröket is, és kérésre akár edzőt is biztosítanak egy-egy baráti összejövetelre.

strandröplabdázól

Strandröplabdázók és strandlabdarúgók a strandsportokat befogadó első fedett sportközpont, a Sunrise Beachben a megnyitó napján a főváros XIII. kerületében 2014. december 12-én, fotó: Marjai János/MTI

A tervek szerint a magyar strandlabdarúgó- és a strandkézilabda-válogatott is rendszeres tart majd a komplexumban edzőtáborokat, ezen kívül külföldről is érkezett már több megkeresés. Az már biztos, hogy a szerb strandröplabda-válogatott az olimpiai bajnok szerb Vladimir Grbic vezetésével Magyarországra érkezik, valamint február 14-én itt rendezik majd a “Röplabdások Éjszakáját”. A Sunrise Beachen a sportolni vágyók nemcsak a homokon tehetik próbára magukat, hanem aerobicterem, funkcionális edzőközpont és hagyományos fitneszterem is várja az érdeklődőket.

Kapcsolódó cikkek