forrás: www.fradi.hu/kezilabda/noi-kezilabda/hirek

Nagy kézilabdázót igazol a Ferencváros

Nagy kézilabdázót igazol a Ferencváros

Dragana Cvijic kétszeres Bajnokok Ligája-győztes, világbajnoki ezüstérmes szerb beálló nyártól a Ferencváros női kézilabdacsapatát erősíti.

A klub honlapjának csütörtöki beszámolója emlékeztet rá, hogy a német Julia Behnke nyáron visszatér a hazájába, ezért mindenképpen igazolni kellett valakit a posztra. A 31 éves Dragana Cvijic profi pályafutása során a Crvena zvezda, a Krim Mercator Ljubljana, a Vardar Szkopje és a CSM Bucuresti játékosa volt, a Buducnost Podgorica csapatával 2012-ben és 2015-ben nyert BL-t. A mostani idényt ismét Ljubljanában kezdte, januártól pedig fél éven át a CSZKA Moszkvát erősíti.

“Nem találtam meg a számításaimat Ljubljanában, ezért döntöttem a váltás mellett. Nagyon tetszett, amit az FTC vezetői vázoltak nekem, így az első döntésem az volt, hogy a következő idénytől csatlakozom a csapathoz, de ebben a félévben is szerettem volna a BL-ben szerepelni, ezért éltem a moszkvai lehetőséggel”

– nyilatkozta Cvijic.

Az FTC kézilabda-szakosztályának ügyvezető igazgatója, Görög Zsolt úgy fogalmazott, Cvijic nemzetközi klasszis, aki védekezésben és támadásban is a legmagasabb szinten játszik, egy igazi harcos, nyerő típusú játékos, a szenvedélyes játékstílusa pedig passzol a Ferencváros szellemiségéhez.

Kapcsolódó cikkek