Marad a Ferencváros vezetőedzője

Marad a Ferencváros vezetőedzője

A következő két évben is Horváth Attila irányítja az FTC-HungaroControl férfi kézilabdacsapatát.

A klub honlapjának csütörtöki beszámolója emlékeztet rá, hogy a szakember 2017 decemberében vette át a csapat irányítását, és akkor sikerült benntartania az együttest az első osztályban. Második évében a hetedik helyre vezette a csapatot, az előző, csonka szezonban pedig a vesztett pontokat tekintve a negyedik pozícióban állt a Ferencváros a bajnokság lefújásakor.

A fiatal magyar játékosokat mindig bátran választó Horváth Attila újabb két évre írt alá a zöld-fehérekhez, a stábja sem változik: Horváth Zsolt másod- és kapusedzőként, Pozsonyi Zsolt erőnléti edzőként, Varga Máté gyúróként segíti a munkáját.

“Örülök, hogy tovább folytatjuk a munkát Horváth Attilával és stábjával, amely az új szerződés értelmében a hazai rendezésű, 2022-es Európa-bajnokság alatt is irányíthatja a szakmai munkát a Ferencvárosnál. Remélem, hogy ezalatt az idő alatt további játékosokat nevelhetünk ki a magyar kézilabdának és a magyar válogatottnak”

– mondta Király Sándor, a férfi szakosztály vezetője.

“Két és fél éve vagyok a Ferencvárosnál, nem edzősködtem még ennyit felnőtt csapatnál, nagyon boldog vagyok, hogy sikerült megegyeznünk”

– mondta a játékosként 63-szoros válogatott Horváth Attila. Hozzátette, örül, hogy kétéves szerződést írhatott alá, ezt a munkája elismerésének tartja.

“Szeretnénk meríteni az előző évi bajnoki szereplésből, reméljük, ez erőt ad a még mindig fiatal csapatunknak a szezonra, annak ellenére is, hogy elveszítettük egy meghatározó emberünket. Ebben az idényben is nagyon fontos lesz, hogy elkerüljük a sérüléseket, ez tavaly sikerült, remélem, ugyanezen az úton megyünk tovább. Fiatal, sikerre éhes csapattal dolgozhatok, meglátjuk, ez a keret ebben az évben mire lesz képes”

– jelentette ki Horváth Attila a fradi.hu-n.

Kapcsolódó cikkek