Fidesz: a szocialisták elvettek egyhavi nyugdíjat az idősektől, hagyták elértéktelenedni a nyugdíjakat

Fidesz: a szocialisták elvettek egyhavi nyugdíjat az idősektől, hagyták elértéktelenedni a nyugdíjakat

A kamuvideós Korózs személyesen irányította a nyugdíjasokat célzó baloldali megszorításokat. Így reagált a Fidedsz a szocialista Korózs Lajos nyilatkozatára.

“A kamuvideós Korózs Lajos, amikor tehette volna, akkor nem segítette, hanem sanyargatta a nyugdíjasokat. A baloldali kormány egykori szociális államtitkáraként személyesen is felelős a nyugdíjasokat célzó baloldali megszorításokért:

elvettek egyhavi nyugdíjat az idősektől, hagyták elértéktelenedni a nyugdíjakat, havi 16 ezer forintos nyugdíjadót, vizitdíjat és kórházi napidíjat akartak velük fizettetni, háromszorosára emelték a gáz árát, duplájára emelték az áram árát és az élelmiszerek áfáját.

A Fidesz-KDNP kormány megbecsüli a nyugdíjasokat, 2010 óta megőrizzük a nyugdíjak értékét, a nyugdíjasok megélhetését rezsicsökkentéssel és rezsiutalvánnyal segítjük, csökkentettük a legfontosabb élelmiszerek áfáját és a gazdasági növekedésnek köszönhetően bevezettük a nyugdíjprémiumot” – olvasható a Fidesz – Magyar Polgári Szövetségének közleményében.

Kapcsolódó cikkek