Igazi siker a rendőrség akciósorozata

Igazi siker a rendőrség akciósorozata

Már 106 körözött bűnözött fogtak el a rendőrség régiós akciósorozatában idén.. Ezt közölte a rendőrség szerdán a honlapján.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) folytatta az idei évben bevezetett régiós körözési akciósorozatát, amelynek harmadik hullámában a Belvárosban, Erzsébetvárosban és Angyalföldön tartott ellenőrzést.

Az érintett kerületi rendőrkapitányságokkal, a közrendvédelmi főosztállyal és a bűnügyi bevetési osztállyal együtt május 14-én 5 órától 15 óráig tartottak körözési akciót Budapesten az V., VII. és a XIII. kerületben.

Ebben az akcióban 44 körözött embert fogtak el a rendőrök. Az elfogott embereket bűncselekmények elkövetésének gyanúja, illetve szabadságvesztés letöltésének elmulasztása miatt körözték.

Felidézték, az idén kezdődött új típusú régiós körözési modell első két hulláma március 6-án Zuglót és Józsefvárost, április 3-án Terézvárost, Pesterzsébetet és Soroksárt érintette. Ezekben összesen 62 körözöttet fogtak el. Azt írták, a BRFK a következő időszakban is folytatja a főváros több kerületét érintő közbiztonsági és körözési akciósorozatát.

Kapcsolódó cikkek