Tavaszi nagytakarítást tartanak a Volánbusznál

Tavaszi nagytakarítást tartanak a Volánbusznál

Május közepéig az országban található valamennyi autóbusz-állomásán végez a tavaszi nagytakarítással a Volánbusz, a napi takarításhoz képest emelt szinten tisztítják meg a várótermeket, az utasfogalmi helyiségeket, a peronokat és az egyéb külső területeket is. Ezt közölte a közlekedési társaság szerdán.
A vállalat a fokozott tisztasággal a szolgáltatási színvonal emelésére, és lehetőség szerint a kórokozóktól mentes felületek biztosítására törekszik utasai és munkavállalói számára egyaránt.

Emellett a Volánbusz folyamatosan elvégzi – a járványügyi adatok javulásától függetlenül – a kórokozók terjedését gátló fertőtlenítési feladatokat, a koronavírus-járvány elleni védekezés kezdete óta mintegy 338 000 liter fertőtlenítőszert használtak fel erre a célra. Az autóbusz-állomások és a járművek hagyományos takarítása mellett ózonos eljárások, valamint nanotechnológiás felületkezelés is segíti a fertőzés újbóli terjedése elleni védekezést. A társaság továbbra is gondoskodik a védekezéshez szükséges eszközökről, kézfertőtlenítőből, fertőtlenítő hatású folyékony szappanból összesen több mint 107 000 litert biztosított eddig, a kötelező maszkviseléssel érintett időszakokban pedig a szájmaszkok különböző típusaiból 1 077 000-nél is többet osztott ki a munkatársaknak.

“Az állomásokon országszerte 700 érintésmentes kézfertőtlenítő-adagoló szolgálja az utazók és munkavállalók biztonságát”

– olvasható a cég közleményében.

Kapcsolódó cikkek