helikopter

Óriási siker az idei budaörsi, haditechnikai bemutató

Óriási siker az idei budaörsi, haditechnikai bemutató

Csaknem harmincezren voltak kíváncsiak a rendezvényre. Ezt közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) szombat este a médiával.

Vasárnap előbb, már 8.45-kor már kinyitották a kaput. A haditechnikai bemutató első napjának programjai jelentős tömegeket vonzottak a Budaörsi Repülőtérre. A kijelölt parkolók a 9 órai kapunyitást követően rövid időn belül megteltek. A Budapestről induló ingyenes buszjáratokat is sokan vették igénybe. A légibemutató és a délelőtti dinamikus bemutatók a gyerekek és felnőttek körében is osztatlan sikert arattak.

Mint írták, vasárnap is érdekes, színes programokkal és bemutatókkal várnak minden érdeklődőt a Budaörsi Repülőtéren.

A HM viszont azt kéri, hogy akik a programok kezdetére, a légierő látványos bemutatójára szeretnének kiérni, azok hosszabb menetidővel számoljanak. A jelentős gépjárműforgalom miatt a Budaörsi Repülőtér környékén torlódás alakulhat ki. A repülőtér melletti kijelölt parkolót vasárnap 8.00 órakor nyitották meg. A forgalom erősségének függvényében a parkoló és a bejáratok felé vezető utak időszakosan egyirányúsítják. Emellett a jelentős gyalogosforgalom miatt időszakosan a Repülőtéri utat is lezárhatják a gépjárműforgalom elől.

A Magyar Honvédség rendezvényre közlekedő ingyenes buszjáratai vasárnap 8.30-tól folyamatosan, 10 percenként indulnak az Etele térről és a Szél Kálmán térről – közölte a HM.

Kapcsolódó cikkek