illusztráció, fotó: pixabay.com

Hamarosan kezdődik a Tokaj Fesztiválkatlan ötödik évada

Hamarosan kezdődik a Tokaj Fesztiválkatlan ötödik évada

Ötödik szezonját kezdi meg május végén a Tokaj Fesztiválkatlan, az ország egyik legnagyobb szabadtéri színháza, ahol a szervezők koncertekkel, színházi előadásokkal, beszélgetős estekkel várják egyebek mellett a közönséget.

Fintor Gábor ügyvezető az M1 aktuális csatorna keddi műsorában elmondta, a világörökségi helyszínen május végétől szeptember elejéig a legváltozatosabb műfajú előadásokkal, koncertekkel várják a nézőket.

Három helyszínen élvezhetik a nézők a Fesztiválkatlan eseményeit.

A nagyszínpadon többek között fellép Bonnie Tyler és a Lord of the Dance formáció Michael Flatley által koreografált produkcióját is láthatja a közönség. A nagyszínpadon emellett koncertet ad az Alekszandrov együttes, az orosz hadsereg kórusa is.

Mint mondta, Havasi Balázs és Rúzsa Magdi is fellép a Fesztiválkatlanban, ahol olyan népszerű színházi előadások, mint a Csárdáskirálynő vagy az Anconai szerelmesek is színesítik a programot. A nagyobb eseményeken kívül kisebb beszélgetős esteket is rendeznek. A Paulay Ede Színház idei egyik legnagyobb eseménye pedig az Illúzió Mesterei című előadás lesz.

“A nagyszínpadi produkciók előtt vacsorahajó szolgáltatja a gasztronómiai különlegességet. Esténként pedig retro party várja a szórakozni vágyókat”

– ismertette az évad programjait Fintor Gábor.

Kapcsolódó cikkek