Idén is lesz ELTEfeszt

Idén is lesz ELTEfeszt

A járványhelyzet miatt idén online formában rendezik meg november 18-án az ELTEfesztet. Ezt közölte az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) a médiával.

Az online ELTEfeszten az egyetemen működő összes kar, valamint a Gazdálkodástudományi Intézet és a Tanárképző Központ is bemutatkozik, az előadásokon keresztül a felvételi előtt álló diákok és szüleik megismerkedhetnek az ELTE széles körű képzési kínálatával.

“A rendezvény célja, hogy a középiskolások első kézből kapjanak információt az ELTE-n választható szakok sokszínűségéről, a nemzetközi programokról, a hallgatói önkormányzat munkájáról vagy akár a sportlehetőségekről”

– közölték.

Az ELTE oktatói online előadásokkal, mintaórákkal adnak ízelítőt tudományos tevékenységükből, emellett az érdeklődők interaktív módon tehetik fel kérdéseiket az egyetem munkatársainak és hallgatóinak az egyetemi életről, a különböző ösztöndíj- vagy tehetséggondozási lehetőségekről.

Az élő adások mellett több mint ötven előre rögzített mintaórát is megtekinthetnek az esemény résztvevői az ELTE Youtube-csatornáján. A rendezvény részletes programja elérhető ezen az oldalon.

Kapcsolódó cikkek