fotó: pixabay.com

A magyar szecessziót a gödöllői művésztelep munkáin keresztül bemutató kiállítás nyílt a Gödöllői Városi Múzeum közreműködésével a brüsszeli Balassi Intézetben a Brussels Art Nouveau & Art Deco Fesztivál keretében csütörtökön.

A német nyelvterület legnagyobb irodalmi közönségfesztiválján az egykori keleti blokk rendszerváltása az egyik kiemelt téma a 30 éves évforduló alkalmából.

A Duna Televízió március 31-től új műsorral, a Családi körrel várja a nézőket, akik műsorvezetőként Rókusfalvy Pállal és lányával, Rókusfalvy Lilivel találkozhatnak majd vasárnap esténként 21 órától.
fotó: pixabay.com

Március 25-től lehet szavazni a Libri irodalmi közönségdíj jelöltjeire a Libri Könyvkereskedelmi Kft. tájékoztatása szerint.
A Müpa

Rameau, Saint-Saëns és Bruckner művei szólalnak meg a Nemzeti Filharmonikus Zenekar hangversenyén Jan Vogler csellóművész szólójátékával, Hamar Zsolt vezényletével pénteken a Müpában.
fotó: pixabay.com

A 30 évvel ezelőtt eltávozott Márai Sándort, a XX. századi magyar irodalom egyik legjelentősebb íróját idézik meg kedden a Várkert Bazár irodalmi estjén.