„Múlttal épül fel a jelen és jövő”

„Múlttal épül fel a jelen és jövő”

A Pedagógus Művelődési Házban zajló ünnepségen a szép számban egybegyűlteket, Kocsis Károly klub vezető köszöntötte. Üdvözlő beszédében kitért az egymás irán érzett és tanusított szeretet fontosságára.

Az ünnepség fényét emelte  a nagygyimóti Fürge Ujjak Klub zenés összeállítása és dr. Kocsis Ferenc belgyógyász előadása. A neves budapesti szakorvos hasznos tanácsokkal látta el a közönséget az időskori betegségek megelőzésével kapcsolatosan. A jubiláló klubban a hagyományokhoz hűen ezúttal is köszöntötték a születés-, illetve névnapjukat ünneplő klubtagokat. A Klub jelenleg hatvan taggal büszkélkedhet. Baráti kapcsolatot ápolnak több társklubbal is, emellett kirándulásokat, előadásokat szerveznek, és természetesen kéthetente gyűlnek össze, a Pedagógus Művelődési Házban.

Nagy köszönettel tartoznak a Magyar Telekomnak és a Dimenzió Egyesületnek a folyamatos támogatásért, a Pedagógus Művelődési Háznak az összejövetelek helyszínének  biztosításáért, valamint hálásak vagyunk a pápai Ricsi Cukrászdának a mostani alkalomra felajánlott tortáért- mondta el Visváderné Cseh Mária, az ünnepség főszervezője. A rendezvény ünnepi vacsorával és kötetlen beszélgetéssel ért véget.

Kapcsolódó cikkek