Több mint hatvan meccset ad a Sport TV

Több mint hatvan meccset ad a Sport TV

A következő három szezonban idényenként több mint hatvan mérkőzést közvetít majd élőben a Sport TV-t működtető AMC Networks a labdarúgó Bajnokok Ligájából.

A vállalat szerdai közleménye szerint az Európai Labdarúgó Szövetség és az AMC Networks International Central Europe közötti szerződés értelmében 2015 augusztusától 2018 júniusáig a cég három csatornáján – köztük a Sport1-en és a Sport 2-n – kedden és szerdán is minden kezdési időpontban élő Bajnokok Ligája-mérkőzések lesznek láthatóak. A csoportkörben a 20.45 órakor kezdődő összecsapásokból hármat közvetít a társaság, emellett a főtáblán élőben sugározza a 18.00 órai találkozókat is. Az egyenes kieséses szakaszban az elődöntőkkel bezárólag minden játéknapon egy mérkőzés élőben lesz látható a Sport1-en.

“Hihetetlen büszkeséggel tölt el, hogy több mint a háromszorosára növeltük a nálunk látható Bajnokok Ligája-mérkőzések számát. A portfoliónkhoz tartozó csatornákon szezononként több mint hatvan meccset sugárzunk élőben, ez is jelzi, hogy tulajdonosunk mennyire elkötelezett a minőségi sport iránt” – nyilatkozta Málnay B. Levente, az AMC Networks International Central Europe vezérigazgatója.