Forma-1-es Azeri Nagydíj és strandröplabda lesz a tévében

Forma-1-es Azeri Nagydíj és strandröplabda lesz a tévében

Ezen a hétvégén a Forma-1 versenysorozata Bakuba látogat. Az M4 Sport nézői 11.55-től, a harmadik szabadedzéstől követhetik a Vettel-Hamilton párharc alakulását. 

A pole pozícióért folyó küzdelemmel 14.45-től jelentkezik élőben a nemzeti sportcsatorna. A benzinszag után a Labdarugó Konföderációs Kupára kapcsol a csatorna, 16.25-től a Mexikó-Oroszország összecsapást láthatják élőben nézőink. Este negyed kilenctől női kosárlabda Európa-bajnoksággal jelentkezik a csatorna.

Vasárnap háromnegyed tizenkettőtől a magyar strandröplabda bajnoksággal jelentkezik a csatorna Tatáról, ahonnan élőben közvetítjük az 1. forduló női és férfi döntőit. Fél háromtól újra stúdió, majd Bakuba kapcsolunk a Forma-1-es Azeri Nagydíj futamára. Este negyed hattól labdarugó Konföderációs Kupával jelentkezik a közmédia sportadója a Németország-Kamerun mérkőzéssel, majd utána 20.20-tól a női kosárlabda Európa-bajnokság döntőjét és éremátadását is élőben követhetik a nemzeti sportcsatornán. 

A televíziós közvetítések mellett az m4sport.hu ezúttal is több eseményt ad online élőben. A közszolgálati sportportál szombaton 16.30-tól a túraautó-világbajnokság Portugál Nagydíjának időmérőjét közvetíti, 17 órától pedig a Konföderációs Kupa Új-Zéland – Portugália összecsapása is látható lesz az interneten.

Vasárnap délután öttől a Chile-Ausztrália Konföderációs Kupa-meccsel kezdődik az online közvetítések sora az m4sport.hu-n. Fél hattól a WTCC első, 18.45-től pedig a második portugáliai futama lesz látható élőben online.

Kapcsolódó cikkek