Nem verte meg az Újpestet a Debrecen

Nem verte meg az Újpestet a Debrecen

A címvédő Debrecen hazai pályán gól nélküli döntetlent ért el az Újpest ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.

Kondás Elemér csapata sorozatban hat győztes találkozó után vesztett pontokat, ugyanakkor ezzel a döntetlennel is immár tíz mérkőzés óta veretlen.

OTP Bank Liga, 19. forduló:
DVSC-TEVA – Újpest FC 0-0
Nagyerdei Stadion, 5014 néző, v.: Erdős
sárga lap: Szakály P. (81.), illetve Stanisavljevic (29.), Litauszki (66.)

DVSC-TEVA:
Novakovic (Verpecz, a szünetben) – Brkovic, Mészáros, Máté P., Korhut – Jovanovic, S. Bouadla – Mihelic (Bódi, 60.), Szakály P., Kulcsár T. (Balogh N., 84.) – Tisza

Újpest FC:
Balajcza – Nego, Litauszki, Hudák, Forró – Vasiljevic (Addo, 79.)  Stanisavljevic – Balogh B., Bardhi (Vadász, 91.), Suljic – Ojo (Kabát, 78.)

Az első félidőben nem sok helyzetet láthatott a közönség, az egyetlen nagy lehetőség a végig aktívan futballozó Suljic előtt kínálkozott, a vendégek szélsője szép szóló után mellé gurított. A játék képe a fordulást követően sem változott, a közelebb ezúttal is az Újpest állt a vezetés megszerzéséhez, de Bardhi közeli próbálkozását a sérült Novakovicot a félidőben a kapuban váltó Verpecz bravúrral hárította. A hajrában a Debrecen ugyan beszorította a vendégeket, de a “meccslabdát” így is a lila-fehérek hibázták el Stanisavljevic révén.