Volner János, a Volner Párt elnöke (archív)

Volner Párt: a baloldal maffiaszerű hálózattal lopja a közpénzeket

Volner Párt: a baloldal maffiaszerű hálózattal lopja a közpénzeket

Volner János, pártjának elnöke csütörtöki sajtótájékoztatóján beszélt arról, hogy bebizonyosodott, a baloldali politikusok maffiaszerű hálózatot működtetnek a közpénzek ellopására.

A független országgyűlési képviselő közölte, a Városháza-ügyben kiszivárgott hangfelvételek alapján minden budapesti polgár megbizonyosodhatott arról, hogy fehérgalléros gazdasági bűnözők vették kezükbe a fővárosi közpénzeket. A hivatalban lévő a városvezetés kezdettől fogva “a közpénzek lenyúlására szerveződött, kifejezetten erre jött létre a baloldali összefogás”, amelynek – Bajnai Gordon volt kormányfő kijelentései alapján – mind a hat pártja érintett – tette hozzá.

Volner János felháborítónak nevezte, hogy az ügyben a baloldal Bajnai Gordont “Gyurcsány Ferenc embereként” védi, akárcsak azt, hogy Karácsony Gergely főpolgármester az eset feltáróit kezdte “üldözni” az elkövetők helyett.

E “bűnözői hálózat miatt tűnik el ilyen gyorsan Budapest pénze”, hiszen a Tarlós István féle vezetés hátrahagyott 199 milliárdnyi tartalékából már jóformán semmi nem maradt, miután a baloldal egy szervezett bűnözői hálózattal folyamatosan megcsapolja, lenyúlja a közpénzeket – mondta.

Kapcsolódó cikkek