Hollik István

"A Soros-hálózat összehangolt támadást indított"

"A Soros-hálózat összehangolt támadást indított"

Hollik IstvánA Fidesz-KDNP frakciószövetség szóvivője azt mondta, a teljes Soros-hálózat célkeresztbe vette a bevándorlás-ellenes Magyarországot.

Hollik István kifejtette, az elmúlt napokban a teljes Soros-hálózat összehangolt támadást indított a bevándorlás-ellenes Magyarország ellen, Soros emberei és szervezetei óramű pontossággal egymás után teszik a Magyarországot támadó nyilatkozatokat.

A kereszténydemokrata politikus rámutatott, Soros György célja változatlan, ő és a teljes Soros-hálózat azon dolgozik, hogy migránsokkal árassza el Európát. Orbán Viktor és kormánya pedig azon dolgozik, hogy ettől megvédje az országot – tette hozzá Hollik István. Szerinte a támadásokat Soros emberei és szervezetei szervezik, azért, hogy elhallgattassák a bevándorlás-ellenes Magyarországot. Ezért támadta az elmúlt napokban a Stop Soros törvényt a helsinki bizottság, az Amnesty International, a TASZ, a Human Rights Watch, az Eötvös Károly Intézet.

Ezért támadta Magyarországot a tegnapi EP-vitában is többek között Guy Verhofstadt, az EP liberális frakciójának vezetője és Jean-Claude Juncker. Hozzájuk csatlakozott Josef Weidenholzer, a szociáldemokrata EP-frakció elnöke, sőt maga Soros György is. A szóvivő azt mondta, a támadások sora  nyilván nem ért véget, a teljes Soros-hálózat célba vette a bevándorlás-ellenes Magyarországot.