"A kormány ne tegyen különbséget a károsultak között!"

"A kormány ne tegyen különbséget a károsultak között!"

Volner JánosA Jobbik nem fogadja el azt a különbségtételt, mellyel a kormány csak a Quaestor Értékpapír Zrt. károsultjain hajlandó segíteni. Ezt jelentette ki a Jobbik frakcióvezető-helyettese a Hungária Értékpapír Zrt. károsultjaiért a ceglédi városháza előtt rendezett csütörtöki tüntetésen.

Volner János a “Hol van a pénzünk?”, illetve “Teljes kártalanítást!” feliratú táblákkal békésen gyülekező mintegy harminc demonstráló között hangosbeszélővel azt mondta: fontos, hogy ne csak a Quaestor ügyfeleire terjedjen ki a kártérítés, hanem a Hungária Értékpapír Zrt. ügyében károsodott huszonötezer ember is megkapja a pénzét.

ondoskodnunk kell arról, hogy az érintett családok ne váljanak földönfutóvá – fogalmazott, hozzátéve, hogy nem nagypénzű befektetők kerültek bajba, hanem szorgos munkával hosszú időn át kis megtakarításokat összegyűjtő emberek. 
A Jobbik az ország immár második legerősebb pártjaként folyamatosan napirenden tartja és a parlamentben is “kihangosítja” ezt a kérést – ígérte a politikus, aki arról is beszélt, a párt Varga-Damm Andrea ügyvéd-jogvédőt bízta meg a Hungária Értékpapír Zrt. károsultjainak képviseletével, melyet az érintettek ingyenesen vehetnek igénybe.

Kapcsolódó cikkek