keresztek, forrás: pixabay.com

Kiderült, mibe halt bele Lisa Marie Presley

Kiderült, mibe halt bele Lisa Marie Presley

Elvis Presley egyetlen lányának halálát bélelzáródás okozta a Los Angeles megyei halottkémi hivatal jelentése szerint. Ezt írta pénteken a BBC hírportálja.
A bélelzáródás az évekkel korábbi súlycsökkentő műtét miatti összenövések következtében alakult ki.

Az 54 éves énekesnő azután halt meg, hogy kórházba került, ez január 12-én volt. Halála előtt két nappal még elment a Golden Globe-díjátadóra. A halottkémi jelentés szerint az énekesnő halála természetes okokból következett be. A szakértő szerint a súlycsökkentő műtéti beavatkozásnak ismert az összenövésekkel járó hosszú távú szövődménye.

Lisa Marie Presleyt fia, Benjamin Keough mellé temették el, aki 2020-ban lett öngyilkos.

Lánya halála után Priscilla Presley keresettel támadta meg Lisa Marie végrendeletét, mert abban egy 2016-os kiegészítés kizárta őt hagyatékának kezeléséből, és az örökség gondozójának két gyermekét, Benjamin Keough-t és Riley Keough-t tette meg.
A jogvitát májusban rendezték, részleteit azonban nem hozták nyilvánosságra. Az 1968-ban született Lisa Marie Presley apja nyomában szintén zenei pályára lépett, és három lemeze is megjelent. Többször ment férjhez. Danny Keough után Michael Jackson, Nicolas Cage és Michael Lockwood is volt a férje.

Kapcsolódó cikkek