Sikeres a Precognox Kft. és a Basis Technology együttműködése

Sikeres a Precognox Kft. és a Basis Technology együttműködése

A kaposvári székhelyű, szoftverfejlesztéssel és szöveganalitikai megoldások kialakításával foglalkozó Precognox 2017-ben vált az egyesült államokbeli Basistech partnerévé. Az amerikai vállalat fejlesztésével létrejött Rosette szöveganalitikai platform szolgáltatásait számos nagy nevű szervezet és nemzetközi vállalat alkalmazza. A platform sikerének titka, hogy a megoldásoknál elérhető nyelvtámogatás kifejlesztésével minden esetben jelentős tapasztalattal rendelkező partnert bíztak meg, így esett Magyarország esetén a Precognox-ra a választás.

“A mindkét cég számára gyümölcsöző üzleti kapcsolat és közös fejlesztések eredményeképpen a világ vezető entitásfelismerő és névazonosító szolgáltatása mára már kibővült a magyar nyelvvel is, így a további támogatott nyelvek – arab, német, koreai, spanyol, kínai, görög, pastu, thai, perzsa, urdu, angol, olasz, portugál, francia, japán és az orosz – mellett már anyanyelvünkön is megoldott a nevek és névváltozatok beazonosítása és kereshetősége.

Ennek a jelentős lépésnek köszönhetően számos vállalkozásnál hatékonyabbá válik a névkeresés.

A személynevek pontos beazonosíthatósága pedig rendkívül fontos, vagy éppen elengedhetetlen a biztonsági, kutatási terület, de akár az államigazgatási vagy a pénzügyi szektor képviselőinek számára is. A névazonosítást integráló vállalati keresőmegoldás már élesben működik és bizonyít többek között magyarországi biztonsági szervezetnél is.

A felhasználók köre pedig a Precognoxnál párhuzamosan fejlesztett további szöveganalitikai szolgáltatásoknak is köszönhetően folyamatosan bővül.

A kínált szolgáltatások számos esetben integrálják az amerikai partner fejlesztéseit is, így elmondható, hogy a megrendelők számára mindkét cég szakértelmén és tapasztalatán alapuló megoldások váltak elérhetővé a hazai piacon is.

Basis Technology

Személyazonosság megállapítása, ügyfeleink megértése, események előrevetítése, bűntények feltárása, adatgyűjtés mindenhonnan, mindenkor, bármilyen nyelven. A Basis Technology már több mint húsz éve folyamatosan biztosítja a legnagyobb és legösszetettebb eladást növelő, kockázat csökkentő és életmentő rendszerek nélkülözhetetlen analitikai komponenseit.

Precognox Kft.

A Precognox Kft. intelligens, nyelvészeti alapokra építő keresési, adatelemzési, szövegbányászati (szöveganalitikai) és big data szoftvermegoldásokat fejleszt. A szemantikai keresés, az intelligens adatbányászat és elemzés területén szerzett sokrétű tapasztalatuknak köszönhetően megfelelő szolgáltatást tud nyújtani a nagy mennyiségű, strukturálatlan adatra épülő projekteket kezelő cégeknek és szervezeteknek” – olvasható a közleményben.

Kapcsolódó cikkek