forrás: julius-k9.com

Imádják a kínaiak a magyar kutyahámot

Imádják a kínaiak a magyar kutyahámot

A kutyafelszerelések piacán márkás névnek számító JULIUS-K9R lett az elmúlt évben a "Felhasználók legkedveltebb márkája" Kínában.

A termékeit mintegy 80 országban értékesítő JULIUS-K9R Magyarországon készülő kutyafelszereléseivel immár 8 éve van jelen a kínai piacon. A felmérések szerint az itteni városokban nagyjából 73,5 millió kutyás vagy macskás háztartás található, és az állattartók átlagosan évi 5016 RMB-t (kb. 750 USD) költöttek 2018-ban házi kedvenceikre, ami 15%-os emelkedést jelent a 2017-es évhez képest. A 2018-as évben a kínai pet (kutya és macska) piac egy 170,8 milliárd RMB, azaz mintegy 24,9 milliárd USD nagyságú piacot jelentett, és az éves növekedés 27% a White Paper on China’s Pet Industry adatai szerint.

Egy ilyen dinamikusan növekvő üzletágban sikerült több, egymást követő évben is a kínai kutyatartók legkedveltebb gyártói között szerepelnie a magyar JULIUS-K9R márkának, hiszen 2016 és 2017 után ebben az évben is elnyerte ugyanezt a díjat.

A díjátadó 2019. 01. 10-én a Dog Network és LingdangChongwu közös szervezésében került megrendezésre Pekingben, a Renaissance Beijing Capital Hotelben. A díjátadó hivatalos angol neve: The Awards Ceremony of Pet Industry Users’ Favorite Brands of 2018.

A JULIUS-K9R a “Felhasználók legkedveltebb márkája” díjat nyerte el a “Leads”, azaz a háziállatok vezetésére szolgáló termékek kategóriában. A kínai nyelvben ez a kifejezés nem csak a pórázokra utal, magába foglalja kutyasétáltatáshoz használt összes terméket. Nem nehéz kitalálni, hogy a legnépszerűbb termék a JULIUS-K9R kutyahám, melynek ikonikus dizájnja már sokadik alkalommal kap nemzetközi elismerést.

Kapcsolódó cikkek