Új néven is győztesek maradnak

Új néven is győztesek maradnak

Női kézilabda egy kézben

Gellén András többségi tulajdonos a szerződések aláírását megelőző debreceni sajtótájékoztatón elmondta: egy szezonra kötöttek megállapodást a névszponzorral, de a következő idényben eredményeikkel szeretnék letenni az alapjait egy hosszabb távú együttműködésnek. Ezzel kapcsolatban kifejtette, hasonló erősségű kerettel hasonló szereplésben bízik, mint az előző évadban. A csapattól a tavalyihoz hasonlóan ismét BL-csoportkörös szereplést vár – tette hozzá (a női kézilabda BL selejtezőjének sorsolását hétfőn délután tartják).

Női kézilabda csapat

Gellén András nagyon pozitívnak értékelte az Alföld Televízióval fennálló kapcsolatukat, így szavai szerint nem volt kérdéses, hogy zsinórban a hatodik szezonjukban is megállapodnak a közvetítésről. Tóthné Budaházi Judit, a televízió ügyvezetője ismertette, az elmúlt szezonban harmincegy mérkőzést közvetítettek és a tavasszal elindult új hírportájukon (www.hajdupress.hu) elérhető online közvetítések látogatottsága is folyamatosan nő. Mivel a csatorna már digitális csomagban is elérhető, a következő szezontól tizenkétezer háztartással több tudja figyelemmel követni a DVSC-Fórum mérkőzéseit – zárta szavait az ügyvezető.     

Gellén András újságírói kérdésre válaszolva újfent szólt arról, hogy igazságtalannak tartja a sportklubokat érintő támogatási és adózási szabályokat. Megítélése szerint például az utánpótlás támogatására juttatott pénzek könnyen landolhatnak a felnőtteknél és – mint fogalmazott – félő, hogy politikai kapcsolatok függvényében fogják ellenőrizni és bírságolni a klubokat.     

A többségi tulajdonos megismételte azt is, hogy a válogatott játékosokkal kapcsolatos akciója – amikor nem engedett el két játékost a nemzeti csapat edzőtáborába – figyelemfelkeltés volt a csapatok túlzott adóterhelése ellen.

Kapcsolódó cikkek