fotó: pixabay

Sikeres módszeréről, titkairól tart előadást Shane Tusup

Sikeres módszeréről, titkairól tart előadást Shane Tusup

A világ egyik legjobb úszóedzője lesz az Influencer Festival kiemelt vendége, aki a csúcsteljesítményről és a saját korlátaink felszabadításáról tart 4 órás workshopot az Akvárium Klubban, szeptember 13-án.

Shane Trusup amerikai úszóedző saját történetein keresztül mutatja be, s egyben segíti az üzleti döntéshozók, marketingvezetők, tartalomgyártók mindennapjait az Influencer Festiválon. Az elmúlt időszakban voltak nagy sikerek és még nagyobb mélységek, amelyeket közelről láthatott, tapasztalhatott. A csúcsteljesítmény fogalmát járja körül a motivációs workshopon 17 és 21 óra között.

„A workshop célja, hogy segítse az embereket a kiaknázatlan lehetőségeik megvalósításában és, hogy ráébredjenek, miképp szabadíthatják fel magukat. Válaszokat kapnak arra, milyen lépéseket tegyenek meg annak érdekében, hogy az életükben ne legyenek többé korlátok”

– mondta Tusup.

A véleményvezérek legnagyobb hazai rendezvényén műsorvezetők, Insta sztárok és youtuberek találkoznak, ott lesz még Istenes Bence, Puskás Peti, Pamkutya, Csecse Attila, Gelencsér Timi, Köllő Babett, Ördög Nóra, Nánási Pál és sokan mások. Bővebb információt itt talál.

Kapcsolódó cikkek