Új helyen várják az extrém sportok!

Új helyen várják az extrém sportok!

extrém sportSzeptember 1-jén már 13. alkalommal kerül sor Magyarország legnagyobb extrém sport fesztiváljára és versenyére, az Offline Sport Gamesre, amelyet ezúttal a Városligeti Műjégpálya területén rendeznek meg.

A szervezők keddi közleménye szerint az idei OSG-n nemzetközi mezőny küzd majd minden sportágban a pénzdíjakért, amelyek több ezer eurót tesznek ki. Az érdeklődők az eddigi 12 eseményen már jól megszokott extrém sportok, így a BMX, a gördeszka, a görkorcsolya, valamint a hegyikerékpár legjobbjait láthatják majd versenyezni.

 A BMX-esek és a hegyikerékpárosok számára a tavalyi OSG-hez hasonlóan idén is nyolc kamionnyi föld felhasználásával építenek pályát, de az indítórámpa ezúttal kicsit magasabb lesz, így a versenyzők még látványosabb trükköket mutathatnak be. 

Az egynapos eseményt – amelynek tavaly több mint 50 ezer látogatója volt – különböző zenés és táncos programok színesítik, két nagy színpadon több mint húsz zenekar szórakoztatja majd a kilátogatókat, a szokásos záróbulira pedig ugyanott, a Műjégpályán kerül sor.

A teljes egészében levásárolható napijegy 500 forintba kerül, a záróbulira szóló belépőhöz pedig 1000 forintért juthatnak hozzá az érdeklődők.