Így látja a Super Bowlt a Seattle running back-je

Így látja a Super Bowlt a Seattle running back-je

a tavalyi Super Bowl győztes csapat híres running backje, Marshawn LynchElőször adott interjút a hatalmas port kavart végjátékban elveszített Super Bowlt követően Marshawn Lynch, a Seattle Seahawks futójátékosa.

A tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) döntőjében a New England Patriots elleni összecsapáson 26 másodperccel a találkozó vége előtt a Seattle-nek egyetlen yardot kellett volna megtennie ahhoz, hogy touchdownt (hatpontos gólt) érjen el és azzal megfordítsa az állást. Ekkor szinte mindenki azt hitte, hogy a fantasztikus fizikumú Lynch kezébe adják majd a labdát, azonban Pete Carroll, a címvédő Seahawks vezetőedzője a szurkolók és a szakírók általános megrökönyödésére passzjátékot választott, az irányító Russell Wilson átadását pedig az ellenfél egyik védője, Malcolm Butler elkapta, eldöntve ezzel a találkozót. A 28 éves futó kapcsolata az amerikai sajtóval korántsem felhőtlen, így a Super Bowl után is csak egy rövid nyilatkozatot adott a helyszínen, azóta pedig most először szólalt meg, mindezt egy török sportcsatornának tette meg.

“Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem vártam a labdát. Igen, számítottam rá, de az életben történnek ilyen dolgok, ez a csapatsport” – idézte az NFL honlapja Lynchet, aki jelenleg több NFL-játékossal együtt a sportágat népszerűsíti Törökországban.
Lynch hozzátette, nem hibáztatja edzőjét, ugyanis hasonló szituációkban oldott már meg ilyen és ehhez hasonló helyzeteket is a támadóalakulat, ugyanakkor “szerette volna megkapni a labdát”.

Kapcsolódó cikkek