illusztráció

Felcsúton nyert a Zalaegerszeg

Felcsúton nyert a Zalaegerszeg

Az újonc ZTE 1-0-ra nyert a mérkőzés nagy részében emberhátrányban játszó Puskás Akadémia otthonában szombaton, a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójában.

OTP Bank Liga, 16. forduló:

Puskás Akadémia FC – Zalaegerszegi TE FC 0-1 (0-0)

Pancho Aréna, 1018 néző, v.: Iványi
gólszerző: Bobál G. (57.)
sárga lap: Knezevic (62.), Vanecek (74.), Henty (75.), illetve Lesjak (24.), Kocsis G. (75.), Ikoba (82.), Holodjuk (93.)
piros lap: Hadzsiev (14.)

PAFC:
Hegedüs L. – Szolnoki, Meissner, Hadzsiev, Spandler – van Nieff, Radics (Sós 68.) – Gyurcsó, Knezevic, Henty – Vanecek

ZTE:
Demjén – Bolla, Bobál D., Lesjak, Bedi – Radó (Holodjuk 78.), Kiss M., Kocsis G., Stieber (Szépe 89.) – Bobál G., Ikoba (Grumic 85.)

Mindkét együttes támadólag lépett fel a mérkőzés elején. Az első negyedóra végén a hazaiak emberhátrányba kerültek, miután Kamen Hadzsiev utolsó emberként buktatta a kilépő Eduvie Ikobát. A folytatásban is kiegyenlített volt a meccs és meglepetésre a megfogyatkozott Puskás Akadémiának voltak nagyobb helyzetei.

A második félidő két elrontott ZTE-helyzettel indult, a harmadikat pedig már kihasználták a vendégek: formás akció végén Bobál Gergely lőtt gólt. A tíz emberrel játszó Puskás Akadémia mindent egy lapra tett fel a pontszerzés érdekében, de a legnagyobb lehetőségeket is kihagyta, így a zalaiak egygólos győzelmet arattak.

Kapcsolódó cikkek