Üzent az ellenzéknek a Fidelitas

Üzent az ellenzéknek a Fidelitas

A Fidelitas politikai nyilatkozatban szólította fel a baloldali ellenzéket, hogy azonnal hagyjon fel a véleménynyilvánítás szabadságának akadályozásával és az illegális adatgyűjtéssel.

A Fidelitas országos választmányának szombaton elfogadott politikai nyilatkozatában úgy fogalmaztak, a leghatározottabban elutasítják a demokratikus és szabad véleménynyilvánítás bármilyen akadályoztatását vagy korlátozását és kiállnak a személyes adatok védelme mellett.

“A 2010 előtti baloldali kormányok idején már láttuk, hogy a gyurcsányisták mit gondolnak a szólás és véleményszabadságról. Akkor lovasrohammal, kardlappal, szemkilövéssel, könnygázzal és rendőri terrorral fojtották belénk a szót”

– írták, majd hozzátették,

már tíz éve nem kormányoznak, de a magyar fiatalok és családok többségének véleménye azóta is zavarja őket, ezért minden eszközzel a Nemzeti Konzultáció megakadályozására törekszenek, ha kell törvénysértő eszközökkel.

Hangsúlyozták, az egyesült baloldal a konzultációs ívek “összelopkodásával”, begyűjtésével és az azokon szereplő személyes adatok törvénytelen kezelésével minden eszközt bevet, hogy minél kevesebb magyar ember tudja elmondani a véleményét a bevándorlásról, a járvány elleni védekezésről, Magyarország gazdasági függetlenségéről, és a magyar fiatalokat egy életre eladósító “második Soros-tervről”.

2Nem az embereket kell elhallgattatni, nem a választókat kell lecserélni és nem az országot kell átszabni, ha nem abban a gyökértelen világban akar élni, amit a balliberális ellenzék képvisel, hanem a hitványság politikájával kell felhagyni”

– fogalmaztak.

Kiemelték, nemzetileg elkötelezett, a szabadság és a keresztény világ értékei mellett küzdő, történelmére büszke fiatalokra van szüksége Európának és Magyarországnak is.

“Ezek a fiatalok Mi vagyunk és erre hívunk mindenkit”

– áll a Fidelitas Országos Választmánya által elfogadott politikai nyilatkozatban.

A Fidelitas azt is közölte, az országos választmány szombaton tisztújítást tartott, ahol újraválasztották Fekete Dávid korábbi elnököt, az alelnökök pedig Riebel Zsófia, Hojnyák Dávid, Ésik Árpád, Kupcsok Péter és Szilasi Gábor lettek.

Kapcsolódó cikkek