Németh Szilárd, fotó: Fidesz

Németh Szilárd: az ellenzék ismét gallyra vágná Csepelt

Németh Szilárd: az ellenzék ismét gallyra vágná Csepelt

Az elmúlt két önkormányzati ciklusban Csepel adósságmentes, építkező, gyarapodó, gyermekközpontú városrésszé vált, de az ellenzék újra "gallyra vágná" a kerületet. Ez tartalmazza a Fidesz választókerületi elnökének közleménye, amelyet pénteken juttatott el a médiához.

Németh Szilárd úgy fogalmazott,

korábban “elvtársi korrupció, többmilliárdos adósság, a közvagyon lenyúlása, széthordása, szoci képviselő pedofil bűncselekményei, a párton belüli gyilkosságig elfajuló leszámolás” jellemezte a csepeli közéletet.

“A csepeliek ezt akarták megszüntetni, amikor 2010-ben a Fideszt bízták meg a kerület rendbetételével”

– tette hozzá.

Megfogalmazása szerint az a Karácsony Gergely mutatja be a csepeli ellenzéki polgármester-jelöltet, aki nemrég még úgy tudta, hogy Csepel Észak-Pest része.

“Az emberek előtt teljesen ismeretlen jelöltet Gyurcsány hű embere, Bangóné Borbély Ildikó, a Kabáról Csepelre importált hivatásos patkányozó és az aljas indokból, nagy nyilvánosság előtt, felbujtóként elkövetett rágalmazás bűncselekménye miatt jogerősen elítélt Szenteczky János találta ki. Ők annak az MSZP-nek a helyi vezetői, amelyik 2010 előtt már ‘gallyra vágta’ Csepelt”

– fűzte hozzá.

Németh Szilárd szerint az elmúlt két önkormányzati ciklusnak köszönhetően Csepel a főváros egyik leginkább élhető kerületévé vált, mert ott ma az történik, amit a csepeliek akarnak. Az ellenzék ezt a fejlődési folyamatot, ezt az összefogást akasztaná meg, mert őket nem az emberek, hanem a pártpolitikai és egyéni túlélési érdekeik vezérlik – fűzte hozzá. Karácsony Gergelyék a pénzért és a hatalomért mindenre képesek.

“Ne hagyjuk, hogy elvegyék mindazt, amit az elmúlt években közös erővel elértünk!”

– olvasható a közleményben.

Kapcsolódó cikkek