Hollik István

Koronavírus: nemzeti konzultációt szerveznek

Koronavírus: nemzeti konzultációt szerveznek

A Fidesz és a KDNP támogatja a koronavírusról és a gazdaság újraindításának intézkedéseiről szóló újabb nemzeti konzultációt, és arra kérnek mindenkit, pártállástól függetlenül vegyen részt rajta. Ezt mondta Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója pénteki online sajtótájékoztatóján.

“Azt a magyarok már megszokhatták, hogy a Fidesz-KDNP számára nagyon fontos az emberek véleménye, ezért a Magyarországot érintő legfontosabb kérdésekben mindig kikérik azt”

– közölte Hollik István.

A kommunikációs igazgató felidézte, hogy így történt ez a migrációt, a családok védelmét, vagy a rezsicsökkentést illetően is. A koronavírus megjelenése az egész világban új helyzetet teremtett, így Európában és Magyarországon is – mutatott rá a kormánypárti politikus.

Úgy fogalmazottm az ma már Magyarországon elmondható, hogy a vírus elleni védekezés első szakaszát sikerrel lezártuk, de a járvány és a gazdasági válság elleni küzdelem java még előttünk van.

Hollik István azt mondta, ez – a kilencedik nemzeti konzultáció – most arról szól, hogy a koronavírus okozta válsághelyzetből hogyan lábaljon ki Magyarország.
Szavai szerint ez mindenkit, minden magyar embert érint, mindannyiunk közös jövőjéről szól.

A kereszténydemokrata politikus jelezte: a Fidesz és a KDNP természetesen támogatja a kormányzat nemzeti kozultációját. Arra kérnek minden magyar embert, hogy pártállástól függetlenül, vegyen részt abban, és mondja el a véleményét.

A Fidesz kommunikációs igazgatója hangsúlyozta: csak akkor győzhetjük le az előttünk álló nehézségeket, ha összefogunk, és ennek fontos eszköze a nemzeti konzultáció.

Kapcsolódó cikkek