Még nem késő jelentkezni erre az ösztöndíjra

Még nem késő jelentkezni erre az ösztöndíjra

A kormány kiemelt fontosságúnak tartja, hogy a pályakezdő, magasan képzett és idegen nyelveket beszélő tehetséges fiatalok a diplomaszerzés után vonzó lehetőségként tekintsenek a közigazgatásra. Ezt a célt támogatja a kormány 2011-ben alapított, 2018-ban megújított Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogramja, amellyel kapcsolatban az eddigi évekhez hasonlóan idén is nagy az érdeklődés.

“Az ösztöndíjprogram keretében egy 10 hónapos szakmai gyakorlatra nyílik lehetőség, melyből 7 hónap a belföldi és 3 hónap a külföldi ösztöndíj szakasz, így a résztvevők külföldön is szakmai tapasztalatot szerezhetnek. A program teljes időtartama alatt a résztvevők szakmai fejlődését színvonalas, magyar és idegen nyelvű képzések, valamint mentorok is segítik. A belföldi programszakasz során az ösztöndíj összege havi nettó 250 000 forint.

A programra még hat napig, 2019. január 21-ig, hétfőig lehet jelentkezni ezen az oldalon.

Az ösztöndíjprogrammal kapcsolatos további részletek, hírek és aktualitások a program weboldalán, vagy Facebook-oldalán tekinthetők meg” – olvasható a Miniszterelnökség közleményében.

Kapcsolódó cikkek