Ennyibe kerülnek majd a nyereményjátékok

Ennyibe kerülnek majd a nyereményjátékok

Emelkedik a Luxor, a Joker, a Kenó és a Puttó játékok ára és az azokon elérhető legnagyobb nyeremény összege. Ezt közölte a Szerencsejáték Zrt. pénteken.

A közleményben azt írták, hogy a Luxor és a Joker részvételi feltételei február 15-én, a Kenóé 16-án, a Puttóé pedig 17-én változik meg.

“A Joker és a Puttó ára 250-ről 300, a Kenó 200-ról 250, a Luxor 175-ről 200 forintra emelkedik. A Kenó esetében a legmagasabb elérhető nyeremény összege 1,25 milliárd forintra, a Puttó játéké pedig 15 millió forintra nő”

– ismertették.

Tudatták, hogy a Joker játékon magasabb fix nyeremények lesznek elérhetők: attól függően, hogy az utolsó két, három, négy vagy öt számjegyet találták el a kisorsolt Joker számból 1500, 15 ezer, 150 ezer, illetve 1,5 millió forintot nyerhetnek. A részvételi díjak emelésével nagyobb főnyeremények is várják a Joker és a Luxor játékosokat a nyereményalap dinamikusabb növekedése mellett.

“A Joker esetében a főnyeremény összege továbbra is attól függ, hogy hány játékosnak sikerült mind a hat kisorsolt számot eltalálni”

– tették hozzá.

A játékok módosított részvételi szabályzatai elérhetők ezen az oldalon.

Kapcsolódó cikkek