forrás: pixabay.com

Változik a forgalmi rend a belvárosban Magyar Péter miatt

Változik a forgalmi rend a belvárosban Magyar Péter miatt

Demonstráció miatt pénteken lezárják a Széchenyi István teret, a Lánchidat és a József Attila utcát, valamint szombat délután a Széchenyi István teret, ezért módosul a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) bizonyos járatainak menetrendje.
Pénteken 17 és 20 óra között, illetve szombaton 16 és 19 óra között várhatóan demonstrációt tartanak az V. kerületi Széchenyi István téren, a Belügyminisztérium előtt.

Pénteken lezárják a Széchenyi István teret, a Lánchidat és a József Attila utcát, ezért a 16-os, a 105-ös, a 178-as, a 210-es, a 210B és a 216-os autóbuszok mindkét irányban az Erzsébet hídon át közlekednek. Míg a József Attila utca korlátozásakor a 15-ös autóbusz a Boráros tér felé terelve jár, a 9-es autóbusz a Báthory utca-Bajcsy-Zsilinszky út és Astoria megállóhelyei között áll meg.

Szombaton várhatóan csak a Széchenyi István teret zárják le, és ekkor a 16-os, a 105-ös, a 178-as, a 210-es, a 210B és a 216-os autóbuszok csak Buda felé közlekednek az Erzsébet hídon át, míg Pest irányába a József nádor tér helyett az Erzsébet téren állnak meg.

Kapcsolódó cikkek