Novák Katalin

Ha a nemzeti konzultáción az emberek megerősítik szükségességét, lesz olyan támogatás, amely kifejezetten a fiatalok életkezdését segíti. Arról is beszélt, hogy a 15 millió forintos kedvezményes kamattámogatású kölcsön bevált.

A Jobbik a Fővárosi Közgyűlésben is kezdeményezi, hogy a 2020-at a trianoni békeszerződés századik évfordulója alkalmából nyilvánítsák Trianon-emlékévvé.

Az LMP szerint a kormány és a budapesti városvezetés felelőtlen gazdálkodása "eredményeként" a főváros adósságállománya újra akkora szintre nőtt, mint amikor a kabinet átvállalta Budapest teljes kintlévőségeit.
Zsigmond Barna Pál, a Fidesz országgyûlési képviselõje (b) és Fülöp Attila, az Emberi Erõforrások Minisztériumának szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelõs államtitkára (b2) elismerést ad át Barabás Tibornak, az Õszi Fény Integrált Gondozási Központ vezetõjének (j) a szociális munka napja alkalmából rendezett ünnepségen az újpesti városháza dísztermében 2018. november 13-án. Mögöttük Nagy István alpolgármester, fotó Koszticsák Szilárd/MTI

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára szerint a szociális területen végzett munka mindannyiunk közös feladata.

Másodfokon, jogerősen 4 év börtönre ítélte a Székesfehérvári Törvényszék kedden azt a Fejér megyei tanárnőt, aki 14. életévét be nem töltött tanítványával - a gyerek beleegyezésével - rendszeresen szexuális kapcsolatot létesített.