Világsztár érkezik Magyarországra májusban

Világsztár érkezik Magyarországra májusban

Jövő márciusban folytatja idén félbeszakadt világkörüli turnéját Celine Dion. A világhírű kanadai énekesnő ennek keretében 2021. május 11-én ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában.

“Celine Dion a koronavírus-járvány miatt kimaradt idei európai dátumokat 2021 márciusától pótolja, és az átütemezett észak-amerikai dátumokat is hamarosan közzéteszik”

– közölte a szervező Broadway Event és a Multimedia Organization.

A Courage World Tour európai koncertjei 2021. március 19-én Párizsban kezdődnek, ezt júliusig harminckét további koncert követi.

“Reméltem, hogy még az idén visszatérhetek a színpadra, de semmi sem fontosabb, mint az egészségünk és a biztonságunk. Hiányoznak a koncertek, alig várom, hogy újra együtt énekeljünk”

– idézi a szervezők közleménye Celine Diont.

Az eredetileg idén június 7-re tervezett budapesti koncertre megvásárolt jegyek érvényesek az új, 2021-es időpontra. Az énekesnő tavaly megjelent új lemeze, a Courage világkörüli turnéja 2019 szeptemberében indult Észak-Amerikában, Québec Cityben, és már ötvenkét telt házas show-n vannak túl, de idén márciusban a koronavírus miatt fel kellett függeszteni az amerikai koncerteket és az európai állomások többségét is.

A kanadai művész először lép fel Magyarországon. Tavaly novemberben megjelent Courage című korongja hat év után az első angol nyelvű lemeze, amely balladák és változatos ritmusú dalok keveréke.

Celine Dion harmincöt éves karrierje során mintegy 250 millió albumot adott el, World Music Awardot, Billboard Music Awardot, öt Grammy-díjat, valamint számos egyéb zenei díjat, elismerést kapott. Las Vegasban több mint tíz év alatt 1100 koncertet adott mintegy 4,5 millió néző előtt. 1988-ban svájci színekben megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált.

Kapcsolódó cikkek